Search
Close this search box.
Efter hemstädning i Stockholm

Date

Det är ingen hemlighet att det har underlättat för oss sedan vi skaffade professionell hemstädning i Stockholm. Detta har jag varit tydlig med, trodde jag i alla fall. Det är ganska många som, under den senaste veckan, har hört av sig. ”Vad hände med det där med att skaffa hemstädning i Stockholm egentligen? Blev det som ni hade väntat er?”. Ja, frågor i den kalibern har rullat in. Jag anar därför att det inlägg jag skrev som svar på hemstädningen i Stockholm har försvunnit i mängden av inlägg.

Så tänkte jag först. Sedan insåg jag, när jag försökte hitta inlägget om hur vi skaffat hemstädning i Stockholm, att det var borttaget. Varför i all sin dagar det inte finns kvar kan jag inte svara på. En oerhörd gåta som söker svar men som verkligen besvarar folks nyfikna frågor. Nu ska jag därför göra ett nytt försök att dyka ner i ämnet hemstädning i Stockholm. Ni som minns denna text sedan sist får helt enkelt hålla ut och läsa igen, eller skippa att läsa idag.

Då kör vi.

En av de tydligaste sakerna som förändrats av hemstädningen i Stockholm är den tid vi fått över. Det är förstås brett svarat. Jag menar, det finns ju många saker som mer tid kan leda till i form av resultat menar jag. Till exempel har jag, efter att vi anlitat hemstädning i Stockholm, fått mer tid att umgås med barnen. Det är fint. Det är faktiskt väldigt, väldigt fint. Vi har dessutom fått mycket mer lugn och ro när vi kommer hem. Vi behöver liksom inte ösa undan allt och städa upp minsta lilla sak när vi vet att proffs kommer att ordna det.

En annan aspekt av hemstädning som förändrat vårt hem i Stockholm är att vi lugnat ner oss mot varandra. Det har funnits en stor skepticism och en rejäl portion skuldbeläggande åt den som inte städar upp efter sig. Både gentemot barnen och mot/mellan oss vuxna. Det är otroligt skönt att detta har blivit bättre. Det tycker vi alla.

Låt mig också slå ett slag för professionalism i stort. Vilket jävla jobb de gör, rent utsagt, de som utför vår hemstädning i Stockholm. Maken till professionellt bemötande av ett arbete har jag aldrig sett förr. Otroligt bra är det och vi är väldigt nöjda!

Nu måste jag sticka iväg men lovar att besvara frågor som ni eventuellt har efter detta inlägg. Skriv gärna om precis vad som helst.

Mer
Bloggar