Sök
Stäng denna sökruta.
Fasadrenovering i Stockholm framför allt

Date

Jag vill ogärna skryta om mitt jobb, men idag ska jag göra ett undantag. Jag vet förvisso inte om det kommer uppfattas som skryt för alla som läser detta. Slänger däremot ut brasklappen ifall någon skulle tycka att det var aningen magstarkt. Här kommer det första skrytet: Jag är väldigt duktig på mitt jobb. Under åren som jag har renoverat fasader har jag jobbat i några av världens finaste städer. Jag har utfört arbeten på några av världens finaste och mest anrika byggnader. Till och med Rom har jag varit i och jobbat. Det ni!

Med det skrytet sagt ska jag lägga till att jag nu, när jag arbetar med fasadrenovering i Stockholm, har hittat hem. Det är helt makalöst vilken fin huvudstad det här landet har. Att arbeta med fasadrenovering i Stockholm är som att få spela fotboll i världens bästa liga. Det är som att arbeta med styling och få styla världens vackraste människor. Det är som att arbeta med att laga mat och ha alla världens bästa råvaror till sitt förfogande. Ja, ni hänger med, eller hur? Fasadrenovering i Stockholm innebär att jag får arbeta med att renovera utseendet i världens finaste stad. För det är just vad Sveriges huvudstad är.

Så, hur hamnade jag där? Jag hade hoppat runt mellan olika städer och arbetat med att renovera fasader. En gammal polare från min tid i Barcelona hörde av sig och frågade om jag ville flytta hem. Fasadrenovering i Stockholm lockade onekligen. Han pratade mycket om att det var så fantastiskt när vi satt på våra lunchraster i de centrala delarna av ”Barca”. Det hade jag inte glömt. När erbjudandet om att flytta till Stockholm och arbeta med fasadrenovering där dök upp kunde jag knappast tacka nej. Så skulle det få bli.

Nu har jag arbetat med fasadrenovering i Stockholm i drygt 2 års tid. Det känns som att det har gått ungefär 10 år. Tiden flyger fram när man har roligt, och roligt har jag. Teamet som jag arbetar med är det mest professionella jag någonsin stött på. Det är verkligen en annan sak att arbeta på en så seriös firma. Det är väl därför som de fått förtroende att sköta fasadrenoveringen av några av Stockholms finaste byggnader.

Mer
Bloggar