Sök
Stäng denna sökruta.
Från A till B är en flyttfirma och lagringsföretag i Stockholm & Malmö

Date

Från A till B är en flyttfirma och lagringsföretag i Stockholm som gör lokala flyttar, nationella flyttar och internationella kvalitetsflyttar och till ett bra pris.
Vi skyddar alltid dina möbler, vi använder premiumförpackningsmaterial, och vi strävar också efter att ge dig noggrann kundservice, så vi är en av de mest rekommenderade rörliga företag i Stockholm.
Vår flyttjänst ger dig:
Lastning, transport och lossning av möbler, lådor och andra förpackningar.
Förpackning av möbler.
Packa upp möblerna.
Demontering och montering av möbler som behöver det.
Förpackning av varor.
Uppackning av fyllningen.
Haka av och hänga tillbehör: såsom lampor, gardiner, bilder, skärmar, etc.
Borttagning av låda
Möbelvaktstjänst i Stockholm
Anledningar att välja Från A till B

Erfarenhet
Vi gör mer än 600 flyttar per år, vi är en av de mest rekommenderade flyttfirman i Stockholm.

Vi erbjuder den bästa servicen för din budget
Våra tjänster är anpassade till alla budgetar och behov.

Service för möbelskydd
Vi förser dig med ren, säker förvaring, med 24/7 övervakning och brandåtgärder.

Flyttar i Stockholm, Nationella och internationella
Vi har de resurser som krävs för att förverkliga båda rörelserna i Stockholm, nationella åtgärder och internationella avlägsnanden.

Garanterat fast pris, inga överraskningar
Om ditt lager och den tjänst som ska tillhandahållas inte ändras, inte heller vårt pris.

Vi skyddar alltid dina möbler
Oavsett den service som avtalats skyddar vi alltid dina möbler för överföring.

Telefonlinje för din flytt
Vid alla tidpunkter och under hela flytten har kunden en speciell telefonlinje, för att kommunicera med flyttfirmans huvudkontor.

Ekonomiska rörelser
Våra flyttar i Stockholm är ekonomiska, utan att ge upp en kvalitetsservice.

Överföring av ett piano, målningar, en samling flaskor …?
Vi kan planera överföringen till och från Stockholm med alla känsliga objekt som är väldigt försiktiga.

Kundnöjdhet är det viktigaste för oss
Vår önskan är att etablera en varaktig relation med kunden.

Allt du behöver veta om Från A till B i Stockholm

Det är ingen hemlighet att göra en flytt är en ganska stressande process. Men vi är villiga att hjälpa dig att hantera denna stress i din omlokaliseringsprocess. Dessutom, oavsett vilken typ av flytt. Vår flyttfirma är dina betrodda bärare.
Flyttar i Stockholm
Vi erbjuder ett brett utbud av lokala, nationella och internationella rörelser, inklusive lägenheter, radhus, pensionering samhällen, sovsalar, stugor och mycket mer! Våra transportörer är utbildade för att skydda dina tillhörigheter och ditt hem.
Vi skyddar alla möbler med premiumförpackningsmaterial. Målet är att se till att allt kommer i perfekt skick.
På samma sätt har vår flyttfirmas experter en lång historia och beprövad erfarenhet. Därför finns det inget flytt som kommer att motarbetas.
Dessutom är våra lastbilar fullt utrustade och vi tar hand om varje detalj. Vi skyddar dina trägolv, räcken, dörrkarmar och till och med mattor. Vårt uppgift är att undvika eventuella skador när du flyttar dina tillhörigheter.
Våra flytt i Stockholm är ekonomiska, utan att ge upp en kvalitetsservice.
Vi garanterar också ett helt fast pris, för att undvika oväntade eller obehagliga överraskningar. Observera att om din lager- och servicetyp inte varierar, gör inte vårt pris heller det. Det är bäst att begära en offert utan något åtagande.
På vår flyttfirma respekterar vi vår linje med stram och fast prissättning. Hos oss kommer du att kunna få tillgång till en god service till ett riktigt rimligt pris. Priset kommer alltid att överensstämma med tjänsten.
Ekonomiska rörelser
Ett sätt att minska kostnaderna är att hitta rätt företag. Men om du förstår de omständigheter som kan påverka kostnaden för din flytt kan du minska kostnaden eller det slutliga priset för tjänsten.
Med andra ord, om du är medveten om de faktorer som ingår i din budgetering, kan du bestämma vilka fält som ska ingå och vilka som inte är. Priset eller kostnaden för en flytt beror på följande faktorer:
Volymen av utrymme som dina tillhörigheter eller tillhörigheter upptar.
Avståndet mellan din gamla plats och den nya.
Tillgänglighet av egenskaper; om den har en hiss eller inte.
Ytterligare tjänster; som förpackning av möbler.
Datum då flytten görs, som vi har erbjudanden om det passar dig till vår kalender.
Så du vet, du behöver bara bedöma vissa aspekter och bestämma var i processen du kan minska kostnaderna. Därför, genom att minska det utrymme som möbler upptar, intelligent planera tider för flytten och utan vissa tjänster, kommer du att få ett ekonomiskt flytt.
Hur mycket kostar en flytt i Stockholm?
En flytt kostar kan variera, men det inkluderar ett fordon med förare och även en specialistoperatör i rörelse, sedan därifrån kan du lägga till ytterligare tjänster som krävs av kunden och förutom att ta hänsyn till de faktorer som anges ovan. För mer information, kontakta oss!
Demontering och förpackning av möbler
Förutom att erbjuda en expert rörlig service, konkurrenskraftiga priser och, naturligtvis, professionell transport, erbjuder vi också våra möbler demontering och förpackningsservice.
Skapa en förpackningsplan lika personlig som dina ägodelar. Vi kan skräddarsy våra förpackningstjänster så att de passar din tidslinje, budget och alla dina tillhörigheter.
Att välja ett stort kylskåp eller en två meter säng i det förflutna var en mycket bra investering, men när det gäller att byta hem, kan det bli ett dilemma.
Nu undrar du hur du ska få ut den ur rummet, eller hur man får ner den i trappan utan att skada ramar eller väggar. Var inte orolig. Det är därför vi är här. Vi har verktygen och vi är redo att använda dem!
Låt oss ta hand om denna tråkiga process medan du har en kopp kaffe. Som ett väletablerat flyttföretag erbjuder vi en utmärkt service av demontering och montering av möbler över hela landet.
Vi har alla verktyg som behövs för att ta bort gångjärnsdörrar, demontering möbler, från demontering överdimensionerade hallar till sofistikerade vintage-stilsängar och tunga skåp. Innan du flyttar något, kontakta oss!
Likaså har vår flyttfirma allt nödvändigt material: lådor, plast, vadderade material, etc. Våra experter kommer omedelbart att ge dig råd om vilken typ av förpackning som passar bäst för varje vara. Vi är här för att berätta vilken typ av specialförpackning du behöver och även för att lösa det.
Oavsett om du väljer möbeldemonteringsservice, förpackningsservice eller bara leverans av dina produkter, kommer vår flyttfirma att se till att de når dig i perfekt skick.

Stockholm http://flyttfirma-stockholm.se

Malmö http://flyttfirma-malmö.nu

Mer
Bloggar