Search
Close this search box.
Markiser

Date

Susannes Markiser Stockholm AB är din expert för inre persienner i huvudstaden.

Med hjälp av inre persienner kan du reglera dagsljuset när som helst på ett sätt som är tilltalande för ditt välbefinnande. Men inte bara kontrollen av ljussnittet, men också regleringen av rumstemperaturen bidrar till en trevlig atmosfär. Oavsett om du är ett kontor eller ett hem, är det viktigt att känna sig bekväm på de platser där du tillbringar mycket tid. Vi erbjuder dig ett brett sortiment av produkter med ett brett utbud av funktioner och kombinationsalternativ. På så sätt kan vi garantera att du även hittar det du letar efter hos oss.

Olika typer av inre persienner

Sortimentet finns i ett brett spektrum av färger. Lamellerna kan vara gjorda av lätt metall, trä, bambu, läder eller tyg.

INNE-RULLGARDINER

Vi på Susannes Markiser är din kontakt för inomhuspersienner i huvudstadsregionen
Inomhus-persienner passar alla moderna interiörer. De är enkla, praktiska och flexibla i sin funktionalitet. De kan utföra sin uppgift som ett dekorativt element, men de kan också ge visuellt och bländningsskydd. Det finns också en variant som gör att du helt mörknar dina rum.
Inre persienner – Vilka är vävnadsalternativen?
Våra rullgardiner finns i en mängd olika tyger och olika färger och mönster. Du kan välja mellan fyra nivåer av genomskinlighet. Inre persienner för mörkare och inre persienner med lite ljustillförsel. Dessutom erbjuder vi inre persienner som 60% genomskinliga. Med denna variant är det aldrig helt mörkt i ditt rum under dagen, men utsikten mot utsidan är inte möjlig. Dessutom hittar du också inre persienner i vårt sortiment, som är helt genomskinliga, så du har möjlighet att titta utanför. Dessa rullgardiner är då mer för ett dekorativt ändamål.

Driftsvarianter och fastsättning

Vi kan tillverka dina inre rullgardiner enligt dina önskemål med ett brett utbud av driftvarianter och fästmetoder. Vid användning av extra stora rullgardiner bör det noteras att dessa uteslutande används elektriskt. För alla andra inre persienner kan du välja mellan radio, manuell eller elektrisk drift. De trådlöst styrda rullgardinerna och den batteridrivna rullgardinen styrs med fjärrkontroll. Om du väljer en elektrisk inre rullgardin, använd en knapp för att använda den.
Susannes Markiser är nummer ett för vertikala persienner i Stockholm
Vertikala persienner, liksom inre persienner, används för att reglera snittet av ljus. Men mer än andra skuggning varianter, är dina rum särskilt förtrollade av spelet av ljus. Detta gör att du kan justera din ljustillförsel när som helst, beroende på ditt humör och behov. Denna möjlighet till belysningsreglering ökar ditt välbefinnande och därmed prestanda i vardagsrum och arbetsrum. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, en höjdpunkt av våra produkter är de vertikala persienner med motiv.

Vertikala persienner – Vilka är vävnadsalternativen?

Vi erbjuder dig lamellgardinerna i en mängd olika färger och tyger och med ett brett utbud av funktioner och mönster. Med materialet kan du välja mellan tyg, aluminium, plast och trä.
De vertikala persiennerna finns i fyra olika genomskinlighetsnivåer. Lamellerna kan vara transparenta, så du har möjlighet att titta utanför och dina rum är alltid försedda med ljus under dagen. Sedan finns det möjlighet att välja ett genomskinligt tyg. I det här fallet kan du inte längre titta utanför, men lamellerna låter fortfarande lite ljus passera.

Olika typer av vertikala persienner

Har du ett speciellt rum som måste skyddas av speciella lameller? Detta är inte ett problem för Susannes Markiser Göteborg AB. Som ett exempel kan vi nämna de vertikala persienner med strålskydd eller lamell gardiner med ljudabsorbent.

Driftsvarianter och installationsalternativ

Vi har olika drift- och installationsalternativ för varje strukturell situation och för varje enskild smak: klassiskt manuell eller modern och bekvämt elektrisk. Du kan till exempel trycka på lamellgardinerna med motor via tryckknapp eller fjärrkontroll.

YT-GARDINER

Vi är din premiumleverantör för markiser i Stockholm med omnejd
Yt-Gardiner kallas också skjutgardiner eller skjutgardiner på grund av deras funktion. De är moderna och oumbärliga i dagens eleganta inredning. Ytgardiner är släta, hängande tygskivor (paneler) och är vanligtvis guidade i 2 – 5 gemensamma skenor. Således kan varje tygpanel flyttas fritt. Glidgardinerna skapar optimala ljusförhållanden både på kontoret och i hemmet. Önskade biverkningar är visuellt skydd, värmeskydd och bländningsskydd samt ljudisolering i offentliga byggnader. Ytgardiner är särskilt lämpliga för höga rum med mycket stora fönsterfronter.
Ytgardiner – Vilka är tygalternativen?
Behöver du skjutgardiner som är ogenomskinliga eller skjutgardiner för en rent dekorativ aspekt? Inga problem för Susannes Markiser i Stockholm. Hos oss får du tyget i 4 olika transparensnivåer.

Olika typer av ytridåer

Färgpaletten är nästan oändlig. Särskilt populär bland våra kunder är skjutgardiner i grått och skjutgardiner i lila. Men vi erbjuder även mönstrade tyger och möjlighet att designa din ytridå med eget motiv. Fråga oss på Susannes Markiser i Stockholm om du har några funderingar.
Panelerna kan flyttas i en mängd olika varianter, oavsett om de är manuella eller elektriska. Ytgardinerna med elektrisk drivning kan flyttas med tryckknapp samt med fjärrkontroll. Högkvalitativa tillbehör, såsom magnetiska klämmor av aluminium eller trä samt utsmyckade sladdvikter i många utföranden, gör din personliga ytridå till en speciell blickfång. Har du frågor om de tekniska funktionerna? Ring oss på Susannes Markiser idag!

Priser på gardiner hos Susannes Markiser i Stockholm

Priserna för din glidande gardiner är individuella som de är gjorda för att mäta. Vi tar gärna mått för dig på plats, eftersom det finns mycket att tänka på. Vårt team monterar också dina nya skjutgardiner, så att du kan vara säker på att allt är korrekt i slutändan. För att få en inblick i de kommande kostnaderna kommer vi gärna att förbereda ett erbjudande i förväg.

Mer
Bloggar