Sök
Stäng denna sökruta.
Inköp för årets Black Friday

Date

Jag är så taggad på Black Friday i år så att jag knappt kan sitta still. Den här gången är det lite speciellt. Det är visserligen ingen högoddsare att jag säger så. Det har jag väl gjort samtliga år sedan jag började blogga. Ni är ju mina vittnen. Men den här gången ska jag i alla fall handla saker för ett helt nytt boende. Vill ni veta vad jag ska införskaffa på 2020 års Black Friday? Oavsett vad ni svarar så kommer ni här få information om saken, take it or leave it:

TV

Nu är det äntligen dags att investera i en ny dumburk. Kallar man det förresten så fortfarande? Oavett vad så är detta prioritet nummer ett inför årets Black Friday. Vi har haft vår nuvarande TV sedan 2011. Inte för att vi nödvändigtvis har saknat något bättre sedan dess. Nej då, den har fungerat mycket väl. Det är bara det att vi nu, när vi bor i en fin lägenhet, också vill ha en fin TV. Så varför inte skaffa det under Black Friday, eller hur? Vi har dessutom bestämt att vi ska bli bättre på att se på film. Det kräver bra TV-kraft.

Moccamaster

Slut på presskaffe. Inte för att jag hatar det eller så. Men det finns väl få saker som kan konkurrera med en riktigt fin kopp brygg-kaffe. Moccamaster är något som mina föräldrar alltid har haft. Det blir helt enkelt det bästa kaffet. Nu på Black Friday ska vi ge oss tillgång till samma kvalitetskaffe, det kan ni räkna med! Är det förresten någon här som har några tankar om vilken typ av Moccamaster vi ska köpa? Jag anar att de flesta utföranden och färger finns att tillgå under Black Friday. Det skulle vara skönt att göra rätt köp direkt!

Leksaker

Egna rum till våra tre barn, vilka tidigare delat på ett rum. Detta kräver ett större utbud av leksaker. Detta har vi planerat att till stor del investera i under Black Friday. Vet ni vad som är så smart? Jo, att man kan lägga allt krut inför julen på Black Friday. Detta gör att man sparar en hel del pengar, och att spara pengar är bra. Eller hur?

Är ni lika taggade som jag? Lika förväntansfulla och stridslystna inför att fånga de bästa rabatterna i tid? Är man snabb kan man göra storvinster. Jag talar av lång och trogen erfarenhet av Black Friday!

Mer
Bloggar