Sök
Stäng denna sökruta.
Ny glans till ditt badrum

Date

Ny glans till ditt badrum – med fräsch styling!

Det som är bra behöver inte bytas ut helt omedelbart. Ofta är det värt att ha ditt badrum renoveras lätt och inte en genomgående badrumsrenovering. Vi på Fixa fixen AB förser ditt badrum med en grundlig förfriskning: Vi tar hänsyn till dina rumsliga förhållanden samt ljusförhållandena i ditt badrum. Och: Vi ger dig också råd i alla frågor från institutionen. Hur skulle du vilja att din badrumsrenovering blev: med känslomässiga och eleganta linjer eller i stilfullt enkla former? Det får vi reda på tillsammans med dig.

Allt från en enda källa – hantverk från den professionella

Målning, läggning av vägg- och golvplattor, installation av sanitära system eller installation av torra väggar – avslut som våra specialiserade medarbetare gör snabbt och kompetent. Endast högkvalitativa material från välkända tillverkare används i våra badrumsrenoveringar, med vilka vi på Fixa fixen AB har fått den bästa upplevelsen under många år. I vilket fall som helst är vi kontaktpersonen: du får allt från en enda källa.

Ökat värde genom badrumsrenovering – hur man gör en vinst!

Men en badrumsrenovering är mer än bara kosmetika för ögat. Istället ger en grundlig renovering dig också en ökning av värdet på din fastighet – en åtgärd som alltid lönar sig, oavsett om det är en mindre eller större lägenhet.

Rumslig analys – vi kontrollerar byggnadens krav!

Vi skapar grunden för ditt drömbadrum genom att först kontrollera byggförhållandena för dig. I nästa steg kommer vi att välja material och din utrustning tillsammans med dig.

Inredning – vi råder dig när som helst!

En erfaren konsult står alltid till ditt förfogande för alla frågor som rör inredning, värme eller sanitetsfaciliteter. Vad kan du fråga honom i detalj? Till exempel:

Harmonisk inredning

Optimala värmesystem

Kompletta sanitära anläggningar

Snygga badkar

Eleganta duschar

Individuella bubbelpooler

Bekväma bullar

Naturliga stenar

Belysning

Väggdesign (tapeter, gips, färg, etc.)

Kvalitet och budget – det är så du håller ett öga på kostnaderna!

Vi planerar noggrant, inte bara så att du vet vad du får från oss – men också så att du kan veta exakt vad det kommer att kosta i slutändan. Så från början har du en tydlig översikt – fasta kostnader som du kan lita på.

Bara det bästa för dig – våra partners är också dina partners!

För utformningen av ditt drömbadrum väljer vi bara de bästa leverantörerna som partners – så att du kan vara säker på att du får särskilt högkvalitativa produkter och material.


Ditt badrum – exakt enligt plan!

Du berättar vad du vill ha och vad du föreställer dig – och vi skapar den perfekta planen för ditt drömbadrum. Efter grov analys designar vi motsvarande skisser och rumsliga ritningar. Förresten: Om du vill kan du också få en 3D-rumsplan från oss – så du är redan mycket nära ditt drömbadrum.

Individuell inredning – för dig i korthet!

Vi planerar ditt drömbadrum exakt efter dina önskemål och behov inför en badrumsrenovering. Det är därför förståeligt att inredningselementens sammansättning är mycket individuell. För att säkerställa att du alltid håller en överblick över alla komponenter, kommer vi att sätta ihop en broschyr för dig att hitta allt som kommer att vara i ditt badrum senare. Dessutom erbjuder vi dig något mycket speciellt: en virtuell promenad genom ditt drömbadrum med vår 3D-badrumsplanerare. Vi garanterar en väldigt förmånlig upplevelse som hjälper dig att göra rätt val när det kommer till inredning. 

Vad kostar vad – du vet det hela tiden!

När planeringen är klar vet du: om material, inredningselement och våra tjänster. Men framför allt vet ni vad det kommer att kosta tillsammans: fast och bindande. När allt är klart bör du bara bli förvånad över hur fint ditt badrum blev!

Se inspiration på följande sidor

http://göteborgbadrumsrenovering.se

http://badrumsrenoveringstockholm.net

Mer
Bloggar