Sök
Stäng denna sökruta.
Takläggare

Date

Vänta inte längre, men låt det vänta!

läs mer om våra takläggare i Stocholm här och Malmö här

Det är därför du bör investera i takunderhåll nu.

I vår förklarande film om takunderhåll visar vi varför takbesiktning är så viktigt. Anderssons-familjen från Stockholmsområdet skulle ha sparat sig en massa pengar med professionell takunderhåll av certifierade takläggare som vi är.

Du kan ta reda på varför och hur takunderhåll också skyddar bevarandet av värdet på din fastighet i vår video …

Regelbundet underhåll skyddar din egendom på ett hållbart sätt!

Bevarandet av värdet på din fastighet garanteras endast om taket på byggnaden regelbundet kontrolleras för eventuella skador. Våra takläggare tar över takkontroll och takunderhåll och säkerställer långsiktigt försäkringsskydd.

Fast säkrad med vårt takunderhåll!

Bevarande av värdet på din fastighet

Centralanslutningen av den svenska takhandel råder alla byggnadsägare och administratörer att ha taktar regelbundet kontrolleras för möjlighetskada. Eftersom byggnaden kuvertet är delvis utsatt för extrema väderförhållanden, obehagliga överraskningar kan uppstå här och försäkringsskyddet går förlorat.

Regelbundet underhåll av våra erfarna takläggare säkrar dig optimalt och skyddar din egendom på ett hållbart sätt.

Din säkerhet: våra underhållsavtal

Tack vare underhållskontraktet, optimalt säkrat!

Vi erbjuder skräddarsydda underhållsavtal för din fastighet:

  • Underhållsavtal för takunderhåll (avtal om takunderhåll)
  • Underhållskontrakt för inspektion och godkännande av de årliga olycksplatserna
  • Underhållsavtal för provning och godkännande av den årliga personliga skyddsutrustningen (personlig skyddsutrustning)

Säkerheten på ditt tak bör vara Prio 1!

Absolut inga fler osäkerheter!

Vad många inte vet är att varje ägare och administratör är ansvarig i händelse av en olycka i samband med reparationer på taket, om det inte finns något säkerhetsalternativ eller görs tillgängliga. Arbetet på taket är inte ofarligt av ett taksäkerhetssystem, men risken minskar avsevärt. Vi vill gärna informera er här om de olika möjligheter och system som används på marknaden.

Vårt företag är specialiserat på taksäkerhet. Idag är vi experter på alla frågor och lösningar i frågan om taksäkerhet.

Låghöjdsolyckor anses vara den vanligaste orsaken till allvarliga olyckor och dödsolyckor.

Bestämmelserna om fallskydd har tagits med i arbetsplatsförordningen – Skydd mot krascher – sedan 2017.

Det finns ett trängande behov av åtgärder från en krockhöjd på två meter – det gäller både privatpersoner och näringsidkare. Den som bryter mot denna ansvarsskyldighet, oavsett om fastighetsägare, administratörer eller entreprenörer, måste förvänta sig hårda straff.

Installation av stopppunkter för branta tak och plana tak skapar förutsättningar för säkert arbete. Och därmed uppfyller taket trafiksäkerhet, vilket är obligatoriskt enligt lag.

Det finns många frågor om taksäkerhet!

Var inte orolig! Vi har rätt svar för dig och ger dig råd i detalj i förväg. Korrekt tak trafiksäkerhet börjar med planeringen av hela taksystemet.

Läs mer om fallskydd, taksäkerhet och taksäkerhet på vår blogg ”Taksäkerhet kan rädda liv!”
Som certifierat specialistföretag med våra certifierade taksäkerhets- och takunderhållsexperter utförs följande taksäkerhetsarbete för våra kunder:

Takkontroll – vad är detta och vad görs?

Planering och offert av nödvändiga taksäkerhetssystem

Planering och erbjudande av nödvändig personlig skyddsutrustning

Leverans och installation av taksäkerhetssystem och personlig skyddsutrustning

Första godkännande av monterade taksäkerhetssystem som kraschar utrustning och personlig skyddsutrustning inkl.

Provning och godkännande av årlig personlig skyddsutrustning för personlig skyddsutrustning för personlig skyddsutrustning

Provning och godkännande av årliga krockanläggningar

Vi utför också den årliga inspektionen av personlig skyddsutrustning och krockanläggningar för installationer som redan är på plats och som inte är installerade av oss.

Taksäkerhetsutrustning Stoppanordningar på tak

Kontraktet för takunderhåll

Självklart erbjuder vi även våra kunder möjligheten att ingå ett så kallat takunderhållsavtal. Vi gör servicen för ditt tak, kompetent och pålitlig.

Din takunderhållsexpert för Stockholm och omgivning

När det gäller en bil eller ett värmesystem, TAL, inspektion och underhåll är en självklarhet. Takunderhåll, å andra sidan, behandlas fortfarande på ett lågmält sätt. En regelbunden översyn är obligatorisk här. Så om du har ditt tak regelbundet servas, du inte bara undvika höga reparationskostnader, men är också lagligt på den säkra sidan och skyddar dig som ägare eller administratör mot krav på att tillgripa. Vi är din professionella partner när det gäller säkerheten på ditt tak. Med oss som takläggare är du på den säkra sidan.

Under de senaste åren har vi blivit mer och mer specialiserade på takunderhåll. Idag är vi experter inom takunderhåll, takbesiktning, takservice och takbesiktning.

Ditt tak kommer tacka dig! Samtidigt kan du behålla ditt tak (minst) en gång per kalenderår för att behålla värdet på din egendom. Eftersom ogräs och löv, som ett tak som inte regelbundet underhålls, är 90% att skylla för läckor.

Så här går det för oss

En storlek skapas för att kunna förbereda ett gratis och meningsfullt erbjudande för det nödvändiga reparationsarbetet efter takunderhåll. Storleken på platsen ligger till grund för det så kallade första takunderhållet och samtidigt för den slutliga faktureringen.

Fotoanalys och beskrivning kan skickas till kunden efter behov och önskemål. Fotoredigering och bildtext kommer att faktureras i tid till våra aktuella timpriser.

Mer
Bloggar