Sök
Stäng denna sökruta.
Elinstallation och elektroteknik

Date

Elektriker Stockholm
Elinstallation och elektroteknik i Stockholm

Elektriker Stockholm – Din pålitliga och kostnadseffektiva partner för alla elinstallationer och elektroteknik.
Våra elektriker och master elektriker hjälper dig snabbt och kostnadseffektivt med eventuella problem och är specialist vid din sida för alla individuella lösningar inom elinstallationer och elektroteknik.
Elektriker Stockholm
Allt elarbete utförs uteslutande av våra egna medarbetare. Du kan beställa vårt företag för privat eller kommersiellt arbete i alla storlekar.
Lägenhet, bostadsrätt, flerpartihus, hus, butik eller industri – våra elektriker är alltid precis där de behövs.
Elektriker Stockholm – våra tjänster
Snabba på plats – din lokala elektriker i Stockholm

Våra duktiga elektriker och mästare elektriker erbjuder dig alla tjänster kring ämnet el i hus och trädgård.
Vi presenterar gärna våra tjänster:

Elektriska reparationer av alla slag i huset och i trädgården
Bostadsinstallationer
Renovering av gamla byggnader
Nya installationer i en- och flerfamiljshus
Sammanslagning av bostäder
Reparation och revision av elsystem i bostadsrätter
Reparation och installation av trappbelysning
Anslutningar av alla elektriska hushållsapparater
Köksomvandling / nybyggnad

Nödlösningar och individuella lösningar för din el
En nödsituation inträffar när du minst anar det. Plötsligt slutar kaminen att fungera. Ljuset faller och det beror inte på säkringen. Det välbehövliga eluttaget har gett upp. Oavsett varför så letar du efter en elektriker. Där kan våra elektriker omedelbart finnas där för dig och erbjuder dig professionell och kompetent hjälp.
I händelse av en nödsituation kommer vår verkstad också att hjälpa dig med alla individuella lösningar. Vill du ha ljus i huset, som styrs av rörelsedetektor? Har du sett en bra belysning idé för ditt vardagsrum eller vill du belysa din trädgård effektivt? Vi planerar och installerar enskilda elinstallationer i hela vardagsrummet och utomhusområdet.

Elektriker räddningstjänst
Elinstallationer och elektroteknik
Elektriker för levande och utomhusbruk
Reparation, underhåll och individuell planering
Ringsystem/larmsystem
Modernisering / Renovering

Elektriker för handel och industri
Nya uttag krävs i din butik. Du vill byta ut gamla glödlampor och/eller installera en helt ny belysning.
Oavsett storleken på ditt företag. Våra elektriker och mästare elektriker är med dig om du behöver kompetent stöd inom elområdet.
Elektriker Stockholm för hyresvärdar / bostadsrättsföreningar
Nöjda hyresgäster är bra hyresgäster
Du är en hyresvärd eller bostadsbolag och letar efter en kompetent elektriker som på ett tillförlitligt sätt kan ta hand om dina hyresgäster och ta hand om fastigheten? Vår elektriker i Göteborg eller i Stockholm är din partner för fastigheter av alla slag. Nöjda hyresgäster är bra hyresgäster. Lamporna i trapphuset byts ut i tid, elen repareras i lägenheterna och hyresgäster får hjälp att flytta in och ut, till exempel när elspisen behöver anslutas.
Vårt företag tar hand om utomhusbelysning, klocksystem och allt som drivs av el i din fastighet och måste fungera korrekt.
Erbjuder du dina hyresgäster en bra service och en mycket välskött fastighet så kommer dina hyresgäster att vara nöjda, eftersom långsiktiga hyresgäster också orsaka mindre stress och kostnader för dig.
Bostadsinstallation, renovering av gamla byggnader och nybyggnationer
Livet har förändrats mycket under de senaste åren. Idag ställer modern trygghet i strömförsörjningen och moderna bostadskoncept helt nya krav på elplanering i lägenheter och hus. Belastningen på det interna elnätet har ökat fem till sex gånger. Modern hemelektronik och många elektroniska hushållsapparater kräver ett kraftfullt elnät. Dussintals grenuttag är ingen lösning. Det är viktigt att kretsarna är tillräckligt tillgängliga och att elinstallationen klarar kraven utan några säkerhetsproblem.
Vi planerar och installerar elektroteknik enligt standard och tar lägenheter och hus uppdaterade. Du får maximal komfort och säkerhet. Du kan beställa våra tjänster för bostadsinstallationer, gamla byggnadsrenoveringar och nybyggnationer.
Vårt tips: Elledningar och installationer bör förnyas och moderniseras senast vart 30:e år. Om du renoverar en gammal byggnad, förnyar värmesystemet, ändrar planritningen eller gör annat arbete, är den bästa tiden att få elektrotekniken testad och moderniserad.
Elektriker Stockholm – Expert på plats
Personlig kontaktperson – inget callcenter!
Inom hantverkssektorn har en omoral spridit sig, vilket vi som specialistföretag beklagar mycket. Callcenters och telejourer inrättas och hantverksföretag från hela Sverige förmedlas. Naturligtvis kommer en avgift att debiteras för denna placering och om du har några frågor eller klagomål senare, vet du inte vem du har talat med.
Men så är det inte med oss! Din elektriker är baserad i Stockholm och du kan nå en personlig kontaktperson. Ring oss och få personliga råd. Du är också välkommen att skicka oss ett e-mail. Vi kommer att svara dig omedelbart.

Mer
Bloggar