Search
Close this search box.
Vill du boka kontorsstädning?

Date

Kontorsstädning Stockholm – Fem plus i renlighet
De flesta arbetsplatser kräver koncentrerat och hårt arbete. För att arbetstagarna alltid ska kunna ge allt i detta avseende måste arbetstillfällena ha en viss grad av renlighet. Eftersom smutsiga skrivbord och dåligt sterila sanitära anläggningar i ett företag orsakar obehag bland anställda, som sedan träffar arbetet prestanda. Renlighet på kontor, entréer och sanitära anläggningar, å andra sidan, ger de anställda en uppskattning som leder till ökad arbetstillfredsställelse, vilket ökar arbetsprestationen. En smutsig entré, samt ohygieniska sanitära områden och dammiga kontor orsakar också en hel del oförståelse bland kunder och affärspartners. I ett sådant fall har intresset av att arbeta med ett sådant företag vanligtvis redan lösts när de kommer in i företagets lokaler, eftersom lokalernas skick vanligtvis omedvetet är instämde i de anställdas kompetens.

Vill du boka kontorsstädning? Starta en begäran nu och begär ett individuellt erbjudande på kontorsstädning i Stockholm! Vägen till signat avtal är inte långt borta.

Har du skickat en förfrågan? Bra! Nu får du ett skräddarsytt erbjudande som är helt anpassat efter dina behov av kontorsstädning. Våra standardiserade tjänster möjliggör en korrekt kostnadsberäkning.

Rogers Rena Röj verkar över hela landet och kan se tillbaka på många års erfarenhet. Våra experter kommer att ge dig ett skräddarsytt erbjudande och ge dig råd individuellt och personligt. Efter att ha accepterat erbjudandet drar du nytta av våra allsidiga tjänster.

Planerad rengöring av kontorslokaler – för konsekvent renlighet på arbetsplatsen
Med den vanliga kontorsstädningen Stockholm är det nödvändigt att städarna är ordentligt utbildade och förstår något av sitt yrke. Det föregående samrådet kommer att avgöra vilka av följande tjänster som ingår i det dagliga arbetet och vilka som bör utföras mindre ofta. Dessa tjänster omfattar:

 • Dammtorkning på skrivbord
 • … skåp och resten av kontorsutrustningen
 • Vakuum, torka och vid behov bönor
 • Ren kontorsutrustning som PC, telefon, skrivare, etc.
 • Avfallshantering
 • Rengöring av släta ytor
 • Rengöring av fönster
 • Tvätta gardiner
 • Rena radiatorer och plintar
 • Rengör mattor och underhåll stoppade möbler
 • Städa sanitetsrummen
 • Desinficera de sanitetsytorna

Hög kvalitetskrav krävs här, eftersom renlighet och välbefinnande för anställda, kunder och affärspartners är av största vikt i företag som vill gå högt. För kontorsrengöring i Stockholm används en fast färgkodning för att identifiera de verktyg, rengöringsdukar och rengöringsmedel som används. Alla verktyg, dukar och rengöringsmedel av en färg används då endast i det angivna rummet. Således kan både städpersonalen på kontoret i Stockholm och företagets anställda se till att varken smuts eller bakterier eller bakterier transporteras från ett rum till ett annat och att allt är sterilt och rent i slutändan.

Förstklassig kontorsstädning i Stockholm
Städningen av byggnaden säkerställer att dina rum, oavsett om de är hemma i dina egna fyra väggar eller på din arbetsplats, rengörs noggrant. Detta inkluderar rengöring av golv, fönsterputsning, desinfektion och rengöring av sanitetsrummen och mycket mer. Kontorsstädning i Stockholm blir allt mer populärt och bokas därför allt oftare. I deras eget hem beror den frekventa bokningen av en städtjänst å ena sidan på det faktum att människor själva ofta inte har någon tid eller motivation att städa lägenheten efter sitt arbete och å andra sidan för att människors välbefinnande i rena och rengjorda rum ökar enormt. Du vill också välkomna gäster, kunder, affärspartners eller patienter hemma och på jobbet som ska känna sig hemma vid första ögonkastet och vill komma tillbaka. Byggstädföretaget Stockholm arbetar enligt höga kvalitetskrav och använder endast de mest miljövänliga rengöringsmedel. De utbildade städarna av kontorsstädningen i Stockholm har alla ett brett spänner av kunskap i sätta in av lokalvård, därför att utbildningen inkluderar områdena av miljö- och klimatskydd. Städarna känner till de rättsliga bestämmelser som finns, till exempel när det gäller hygien i övningsrum, och vet också vilka rengöringsmedel och mirakelvapen som kan användas i en mängd olika föroreningar. För att hålla sina kunskaper uppdaterade hela tiden utbildas och lärs städarna på kontorsstädavdelningen i Stockholm regelbundet och lärs ut för att arbeta mycket ansvarsfullt. Naturligtvis är ett omfattande samråd innan ett avtal ingås nödvändigt. Här klargörs till exempel vilka rum eller vilken utrustning som ska rengöras och hur ofta städbolaget ska rengöras. Från början finns det alltså säkerhet och det nödvändiga förtroendet från båda parters sida.

http://kontorsstädning-malmö.nu

http://kontorsstadning-stockholm.nu

Mer
Bloggar