Sök
Stäng denna sökruta.
Professionell byggfirma

Date

Byggfirman Centrum Byggtjänster med sina professionella hantverkare team.
Vi erbjuder dig skräddarsydd service för ditt renoveringsprojekt.
Dra nytta av vår erfarenhet som ett byggfirma och från ett väl inövat team av hantverkare.

Vi renoverar, renoverar och moderniserar ditt hus eller lägenhet enligt dina önskemål. Från en komplett husrenovering till individuella moderniseringsåtgärder erbjuder vi ett brett utbud av tjänster.

Och med en byggchef vid din sida, kommer detta inte att bli en prövning. Du behöver inte oroa dig för någonting, eftersom vi tar hand om alla tjänster, såsom att beställa material, leverans, demontering och bortskaffande av gammalt material, installation och perfekt hantverk.
Din renoveringsoperation för Stockholm och det omgivande området kommer att ta hand om dina önskemål. Ta en titt på de detaljerade servicebeskrivningarna av våra erbjudanden, se våra perfekt beräknade paketerbjudanden eller uttryckliga individuella önskemål. Vårt team av erfarna hantverkare med elektriker, plattsättare, rörmokare eller snickare tar över renoveringen och moderniseringen så att du kan leva i en modern och energieffektiv miljö.
Våra hus renoveringar i detalj
Renovering av gamla byggnader
Vår byggfirma renoverar hus och lägenhet helt. Från källaren till taket, allt från en enda källa.
Badrum renovering
Vi skapar en wellness oas i ditt badrum. Fullständig renovering av ditt badrum med VVS, kakel, el och vatten. Badrum renovering – allt du behöver veta.
nya fönster och fönster installation
Nya fönster sparar energi och därmed pengar. Vår fönsterbyte till ett fast pris. Begär ett erbjudande om ett fönsterrenovering i Stockholm nu!
Energisk renovering
Dra nytta av vår kompletta renovering och råd om området för energirenovering. Vi renoverar energiskt för dig och så är det gjort
Mögel borttagning
Vi tar också bort den sista formen från ditt vardagsrum. Vi går till botten med orsaken och skapar ett hållbart renoveringskoncept. Mer information om mögelborttagning finns på vår hemsida.
Parkettläggning
Låt ett nytt parkettgolv läggas – av proffsen! Bästa kvalitet i material och prestanda. Att lägga ny parkett görs snabbt och rent av oss.
Installation av laminat
Vi installerar ditt nya laminat i ditt rum – till ett fast pris. Detta är det snabbaste sättet att komma till ditt nya laminatgolv
Om plattor
Vi kakel och gemensamma din önskade kakelbild i ditt vardagsrum, badrum och kan även limma trappor med kakel och profiler kant.
Vatteninstallation
Vatten installatörer installera nya vattenledningar, anslutningar och rör. Begär vatteninstallation till fast pris i Stockholm
Elektriska
Elektriska installatörer skapar mer trygghet och flexibilitet för dig med en ny el i huset och lägenheten.
Sanitär installation
Våra VVS installatörer montera din badrumskeramik, VVS och badrumsmöbler, samt på en gång tillbehör och önskat badkar, toalett och BD eller handfat.
Gasuppvärmning och oljeuppvärmning
Värme installatörer kommer att ge dig råd om den senaste, mest moderna och mest effektiva värmeteknik. Begär ny gasuppvärmning eller oljeuppvärmning.
Radiatorer och golvvärme
Vårt försäljningskontor ger dig gärna råd om vilka uppvärmningsalternativ som är lämpliga för vilka renoveringsinsatser och som är lämpliga för din gamla byggnad. Har nya radiatorer och golvvärme planeras.
Fasadisolering
Det finns många typer och varianter av extern isolering som måste bestämmas individuellt vid renoveringar av gamla byggnader för att säkerställa att byggnaderna andas. Begär renovering av fasaden nu.
Gips
Väggar och undertak tillverkas mestadels i inre byggnader, där de kan förses med elektriska element samt uttag, växlar och installationsplatser. gipskonstruktion planeras och genomförs i Stockholm.
Trappor
Vår byggfirma har en ny trappa gjord och monterad för att matcha ditt rumskoncept. Dessutom renoverar vi din gamla trappa genom slipning eller med beläggning av trappan med trä. Inkl.
Tillgänglig
Oavsett om det är ombyggnad för funktionshindrade eller åldersanpassade – i de flesta fall kan en barriärfri bostadsyta också vara bara praktiskt. Vi skapar duschutrymmen på marknivå och tar bort trösklarna mellan rummen.
Byggledning
Vår byggledning är nyckeln till en framgångsrik modernisering. Byggcheferna står som en kommunikationsnivå mellan dig som kund och handhållen utrustning för att förverkliga projektplaneringen.
Begär ett erbjudande om en renovering i Stockholm nu
Du kommer att få ett gratis erbjudande från vår byggfirma i Göteborg – individuellt anpassade till dina behov och med hänsyn till dina önskemål om en modern lägenhet.

Vi förser dig med en byggchef, alla hantverkare och, på begäran, en inredningsarkitekt för att hjälpa dig i utformningen och genomförandet av dina idéer.

Mer
Bloggar