Sök
Stäng denna sökruta.
Konsultmäklare i Stockholm och citronkaka

Date

Få gånger under de snart 7 år som jag har drivit den här bloggen har jag fått samma respons som sist. Förmodligen är detta ett tecken på att många företag i Stockholm nu överväger att anställa konsultmäklare. Det är förstås föga förvånande med tanke på hur arbetsmarknaden sett ut senaste tiden. För varje arbete som läggs ut i diverse kanaler kommer hundratals ansökningar in. Det kan vara oerhört svårt att som företag skilja bra kandidater mot mindre bra kandidater. Detta är särskilt sant om man driver ett litet företag. Ironiskt nog är det för dessa företag det är allra viktigaste att få rätt folk på rätt plats. Ja, ni förstår.

Detta var temat för förra inlägget då jag bland annat nämnde att vi, för ett antal år sedan, tog hjälp av konsultmäklare i Stockholm. Anledningen till att vi gjorde det var att vi var desperata. Vi var nära på att gå i graven eftersom så stor del av verksamheten lades på rekrytering. Rekrytering som dessutom inte bar någon frukt överhuvudtaget. Vi tog till konsultmäklare i Stockholm som sista utväg. Inte för att vi nödvändigtvis ville vid det tillfället, utan för att vi ville överleva.

Så, det kom inte som någon överraskning att många av er som läser ”mig” själva är företagare. Detta har varit ganska uppenbart under många år. Trots att bloggen inte startade som någon slags hobby-företagsrådgivning så har den successivt förvandlats till detta. Jag gillar att den fortsatt är något schizofren (pardon my french). Att det då och då kan komma ett recept på en ny kaka jag har bakat, och nästa dag ett inlägg om konsultmäklare i Stockholm. Jag tror att detta är nyttigt. Inte bara för mig själv utan också för alla er läsare. Vi människor är inte svartvita. Vi är mångbottnade varelser som kan tala om olika saker. Som kan hålla två olika tankar i huvudet samtidigt. Ni kan ta åt er information om konsultmäklare i Stockholm. Ni kanske till och med överväger att skaffa konsultmäklare i Stockholm efter att ha hört mina hyllningar. Dessutom så överväger ni kanske samtidigt att baka den godaste citronkaka er mun någonsin kommer möta.

För er som vill ha mer information om den konsultmäklare i Stockholm som räddade oss – Hör av er! För er som vill ha receptet på nämnda citronkaka – Hör av er, ni också!

Mer
Bloggar