Search
Close this search box.
Mammas och pappas hemstädning

Date

När jag, för en tid sedan, valde att skaffa hemstädning ville jag inte säga det till någon. Jag vet inte riktigt varför. Jag var väl rädd att någon skulle se ner på mig. Jag tog beslutet efter en tid av oerhörd stress. Det enda jag gjorde var att arbeta och ta hand om barn. Ett evigt hamsterhjul som aldrig stannade av. Det snurrade och snurrade och tillslut orkade jag inte mer. Jag tog upp telefonen och ringde till en städfirma. ”Vad kostar det att få regelbunden hemstädning?” frågade jag, och kvinnan i andra änden besvarade frågan.

Mindre än en vecka senare plingade det på min dörr. Hemstädningen hade kommit. Jag tror att detta är närmare 8 månader sedan och jag är så fruktansvärt jävla nöjd. Jag kunde faktiskt inte vara mer nöjd, om jag ska vara ärlig. Att anlita hemstädning frigjorde så mycket tid att jag inte riktigt vet vad jag ska göra av den.

Detta lyckade beslut fick som följd att jag promotade hemstädning för andra. Flera vänner valde att ta hjälp av samma företag. Jag gick ju i god för dem och säkerställde att de var branschens bästa. De personer som beslutet om hemstädning satt längst in för var mina föräldrar. Två svenska personer på ålderns höst. Ni vet, de har alltid tagit hand om sin egen hemstädning. Varför skulle de skaffa hjälp nu när det alltid har gått så bra?

”För att ni är gamla, älskade ni” svarade jag på frågan. Hemstädning är en god idé för många människor med många olika typer av livspussel att lösa. Det är väl aldrig någonsin så perfekt som när det handlar om äldre och skörare människor. Till slut så valde min mamma och pappa att skaffa hemstädning och jag hjälpte dem. De ville dock att jag skulle garantera att det var samma person som regelbundet kom hem till mig. Det kändes tryggast, tyckte dem.

Sagt och gjort. Nästa gång som personen som sköter min hemstädning kom på besök ställde jag frågan. Hon sa att hon skulle dubbelkolla med chefen men att det förmodligen inte skulle vara några problem alls. Det var inte heller några problem. 

Mamma och pappa fick hjälp med hemstädning av samma person som hjälpt mig sedan dag 1. De är supernöjda. Både med själva servicen men jag tror nästan ännu mer med personen. En perfekt matchning, och det anade jag redan från början.

Är det någon av er som funderar på att skaffa hemstädning men inte fått tummen ur? Jag kan verkligen varmt rekommendera det!

Mer
Bloggar